Inbjudan till event

Inbjudan till event

Tenzing AB:s årliga frukost för kvinnor i fastighetsbranschen hölls den 3 oktober då världsmästaren i fridykning Annelie Pompe berättade om sig själv som en annorlunda äventyrare med en annorlunda historia. Utan machoattityd och skägg har hon som första svenska kvinna bestigit Mount Everest från nordsidan och fridykt till världsrekorddjupet 126 meter på ett enda andetag.

Annelie berättade om kontraster, passion och glädje, att motivera sig för tuffa uppgifter och att hitta ett inre lugn. Genom Annelies fantastiska bilder och filmklipp följde vi med på den fantastiska resa hon gjort från fridykningsrekord till bestigningen av Mount Everest med allt vad det innebär. Hon gav också en hel del knep och tips för att komma runt rädslor och problem för att i stället se det som utmaningar och med respekt.

 

 

Läs mer om eventet på:
http://www.tenzingab.se/se/evenemang/kvinnofrukost-2012.aspx#/img2807

 

Läs tidningen Fastighetsvärldens notis om eventet:
http://www.tenzingab.se/media/35071/fvidag121004.pdf

 

Charlotta Tilder var några veckor under hösten inhyrd extra resurs som grafisk formgivare hos Tenzing och fick äran att ta fram layouten till inbjudan, klicka på bilden ovan. Ett mycket kul projekt då vi fick använda Annelie Pompes fantastiska foton och bilder.  

 

 

 

No Comments

Post A Comment

Verifierad av MonsterInsights