Tidningen nådde HL Display:s medarbetare i tid

Tidningen nådde HL Display:s medarbetare i tid

Under mars/april fick jag äran att jobba hos HL Display AB i Nacka Strand utanför Stockholm. Det handlade om medverkan i projektet att producera interntidningen “Profilen” (engelsk version: “The Profile”). Den ges ut vart fjärde kvartal till företagets 1100 medarbetare över hela världen.

Företagets Art Director och grafiska formgivare hade själva inte möjlighet att producera denna utgåva. Så Barbro Johansson, Marketing Coordination Manager, anlitade mig för att få ut tidningen till medarbetarna.

I varje utgåva av tidningen finns ett reportage på fyra sidor om en specifik marknad i världen där HL Display verkar, denna gång Kina – en spännande marknad med stor tillväxtpotential. Tema delen handlade om företagets möjligheter inom Konceptförsäljning. “Profilen” innehåller också produktnyheter, kundcase, porträtt om en medarbetare någonstans i världen. Tidningen ges ut på svenska och engelska och är på 24 sidor.

När jag kom in i projektet fanns en stor del av innehåll och texter redo att sättas i en läsvänlig layout. Ett mycket kul projekt där jag hade möjlighet att välja mellan många intressanta citat, puffar och fantastiska bilder för att göra artiklarna i tidningen ännu mer spännande.

//Charlotta Tilder

 
Om HL Display AB
HL Display är en ledande internationell leverantör av produkter och lösningar för butikskommunikation och varuexponering till dagligvaruhandeln och fackhandeln. Företaget är också en ledande leverantör av produkter och lösningar till varumärkesleverantörer för varuexponering i butikshyllan och andra delar av butiken.
 
HL Display är ett internationellt företag med säljbolag på 48 marknader i västra och östra Europa, Mellanöstern och Asien. 36 av dessa marknader bearbetas av företagets egna säljbolag. Ytterligare 12 marknader bearbetas av utvalda distributörer. HL Display grundades 1954 och omsätter ca 1 600 MSEK (2011) och har ca 1100 anställda.
http://www.hl-display.com/sv-SE/
 
 
Tyvärr är tidningen “Profilen” endast intern för HL Display:s medarbetare varför du inte har möjlighet att läsa den.
 
 
 
No Comments

Post A Comment

Verifierad av MonsterInsights