Företag som har anlitat oss är bland annat: OMD, Finance Recruitment, Omnicom Media Group, Talent Recruitment, Advokatbyrån Dubio, Beckhoff, Pålkommissionen, Tylömarks, SICK Sensor Intelligence, Swedish Rental Association, PwC, Easit, Mobilkranföreningen – Lyftspecialisterna, Svensk Grundläggning, Liftutbildningsrådet, Allblästring, Adlersons och HL Display.

Här har du möjlighet att läsa om några av dem och vad vi hjälpt till med. Klicka på företagsnamnet för att läsa mer.

SICK Sensor Intelligence

Under ett års tid anlitade bolaget Charlotta Tilder som marknadssupport för den externa kommunikationen i Norge och Sverige. Hon arbetade på plats två dagar/vecka som operativt stöd med bland annat produktionsledning, planering och koordinering. Charlotta hade ett nära samarbete med produktcheferna för de olika divisionerna, marknadschefen och den externa reklambyrån. Hennes ansvarsområden var bland annat:

  • Webbsidor (uppdatering av innehåll/content)
  • Sociala medier; LinkedIn etc. (Planering av inlägg, content, copy, publicering)
  • Marknadsföring i tryck och på webb (Koordinering, grafisk form och copy)
  • Produktlanseringar (Koordinering)
  • Profilprodukter (Koordinering)
  • Digitala nyhetsbrev (Stöd i innehåll/content)

Tylömarks Holding AB

Bolaget anlitar oss som marknadsstöd i det operativa arbetet med den löpande kommunikationen. Till exempel hjälper vi till med digitala nyhetsbrev (innehåll, copy och produktion), nyheter för publicering på koncernens olika webbsidor (copy och publicering), webbsidorna (uppdateringar av texter och bilder). Charlotta har även gjort intervjuer med kunderna för bolagets årliga kundundersökning.

PwC

Medverkade i ett spännande, internt hållbarhetsprojekt hos PwC. Det var mycket intressant och lärorikt. Jag anlitades som produktionsledare och internkommunikatör hos revisions- och rådgivningsbyrån. I projektet hade alla medarbetare i Sverige möjlighet att vara med och anta olika utmaningar inom hållbarhetsområdet miljö och klimat. Aktiviteterna registreras och följdes i en webbaserad app som leverantören Green Hat People hade producerat. Detta projekt var nytt, nytänkande och så kul att vara delaktig i.

Easit AB

Bolaget har anlitat oss i det operativa arbetet med den löpande marknadsföringen. Bland annat har vi producerat copy, texter, nyheter, inlägg i socialamedier, mässmaterial, grafisk formgivning för både trycksaker och webbsidan. Charlotta Tilder hade kontakt med kunderna då hon bland annat intervjuade dem inför artiklar till webbsidan. Hon var även med på plats som extra personal vid Easits stora kundkonferens.

Swedish Rental Association

Sedan 2003 har vi anlitats som marknadsstöd av Swedish Rental Association, bland annat med grafisk formgivning och produktion av trycksaker. När branschorganisationen var ut­ställare på Nordbyggmässan för några år sedan an­litades även Charlotta Tilder som projekt­ledare och ­utställare. I en intervju till ­Swedish Rentals nyhetsbrev säger hon;
– Intresset var ­stort och vi fick en rad frågor från besökare som vi hoppas ska bli framtida medlemmar och partners i branschorganisationen.
Att Charlotta producerade både mässmaterialet till montern och tog hand om besökarna där innebar att medarbetarna på Swedish Rental Association hade möjlighet att fokusera rätt och ta hand om de befintliga medlemsföretagen. Foto: Peter Nordahl.

PwC

Från 2007 till 2015 anlitades vi som grafisk formgivare för revisions- och rådgivningsbyrån PwC. Arbetet innebar grafisk formgivning, layout och i vissa fall även att ta fram budskap och text på såväl intern- som extern ­kommunikation. Allt producerades enligt PwC:s ­grafiska profil och för både tryck och webb. Bland annat layoutades; stora offerter, presentationsmaterial, produktblad, annonser, ­rapporter, mässmaterial, inbjud­ningar och ­broschyrer till företagets cirka 100 kontor runt on i Sverige. 

TELLO PHONE SERVICE

Är en mobilreparatör med en fysisk butik i Stockholm och en webbshop. De ville för några år sedan ha en ny grafiskt formgiven logotyp till sitt varumärke.

Tello Phone Service hade en skiss på hur de ville den skulle se ut och jag tog fram flera förslag på olika logotyplösningar till dem. Finalversion blev en mer modern variant på den skiss de själva gjort från början.

Logotypen levererades i färgerna svart, vit och i färg i de olika filformaten EPS, JPG, PNG. För tryckta material används EPS och JPG och PNG för digitala medier.

Den visas nu både digitalt på webben och i tryckt form på butiksskyltar både inom- och utomhus.

VILL DU NÅ UT MED KUNDNYTTAN OCH SÄLJA MER?
Verifierad av MonsterInsights