Smidigt med utbildningsmaterial till kurskompendium

Smidigt med utbildningsmaterial till kurskompendium

Under december jobbade jag med utbildningsmaterial till en av mina kunder. Det var  Svensk Grundläggning som ska ta fram sitt material från olika delkurser i sin utbildning i form av ett upptryckt kurskompendium till deltagarna.

Från och med nu kommer de leja ut detta arbete till mig och tryckeriet för att spara tid som utbildningsadministratören kan lägga på andra viktiga arbetsuppgifter istället.
Jag stöttar Svensk Grundläggning med grafisk formgivning i Adobe Indesign av innehållsförteckning, flikar, omslag, åhörarbilder från resp. delkurs i utbildningen, baksida och produktionsledning för tryck. Tryckeriet ansvarar för tryck, efterarbete och leverans.
Kurskompendiet tas fram i en maskin hos tryckeriet som har ett speciellt program med möjlighet att sortera innehållet under olika flikar. Därefter spiralinbinds det.
Det finns två sätt att göra det på: Att som min kund gjort tidigare köpa in pärmar, register och trycka upp buntar och göra allt jobb manuellt – eller på detta smidiga sätt.
Det kommer framöver bli cirka fem kurser under våren och fem utbildningar hösten 2023 som vi kommer sätta ihop de utbildningsmaterialen till olika kurskompendium.
Har du frågor om spiralinbundna kompendium till din utbildning, konferens eller kurs, välkommen att höra av dig till min e-post!
//Charlotta Tilder
No Comments

Post A Comment

Verifierad av MonsterInsights