Easit AB hälsas varmt välkommen till oss

Easit AB hälsas varmt välkommen till oss

 

Charlotta Tilder frilansar från mars 2013 som marknadsförare hos Easit AB.
Regionchef Christian Johansson har anlitat Charlotta för att underlätta för ledningen så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Hon kommer i startskedet att jobba 10 timmar per vecka med bland annat uppdatering av webben, inlägg i sociala medier, utskick av e-post nyhetsbrev, produktion av trycksaker med mera.

Charlotta kommer både skriva säljande text och ta fram layout till Easits marknadsföring. Hon kommer arbeta både för Easit i Sverige och i Norge. Vi är mycket stolta och tackar Christian och Easit för förtroendet!

 

 

 

Easits affärsidé
Easit utvecklar program och processer för ordning och reda. Våra kunder är stora och mellanstora företag, myndigheter, landsting och kommuner. Vi utvecklar och supportar våra program själva vilket ger oss stora möjligheter att anpassa oss till kundernas krav.  Easit använder egen personal för utveckling, införande och utbildning. Utvecklingen sker i Sverige.

Easits program baseras på Internet standards vilken ger öppenhet och låga kostnader för både införande och drift. Läs mer här: http://www.easit.com

 

 

No Comments

Post A Comment

Verifierad av MonsterInsights