Gillar du också att arbeta i projektform?

Gillar du också att arbeta i projektform?


Det är fantastiskt kul att arbeta i ett spännande projekt. Intensivt, intressant och du lär dig så mycket nytt under projektets gång.

Det är precis vad jag gör just nu som internkommunikatör hos revisions- och konsultbyrån PwC. I ett internt hållbarhetsprojekt där PwC:s alla medarbetare har möjlighet att vara med och anta olika utmaningar inom området miljö och klimat. Aktiviteterna registreras och följs i en webbaserad app som leverantören Green Hat People har producerat. Detta projekt är nytt, nytänkande och så spännande.

Ha en fortsatt skön dag!
/Charlotta Tilder

 


Om PwC

PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vi har cirka 60 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. Vi finns på 100 orter och har 3 600 medarbetare.

Om Green Hat People
Vi gör konferensen meningsfull, kul och engagerande genom spel och workshops som är enkla att boka. Så gör vi företagsspel: Engagerande, Hi tech, kvalitetssäkrat. Våra affärsspel är engagerande, kan genomföras var som helst och spelas med hjälp av interaktiv teknik. De kan enkelt anpassas till er agenda och leder till mätbara resultat.

 

 

No Comments

Post A Comment

Verifierad av MonsterInsights