Webbredaktör för WordPress Multisite

Webbredaktör för WordPress Multisite

SOM WEBBREDAKTÖR GÖR JAG ÄNDRINGAR, TAR FRAM NYA SIDOR MED INNEHÅLL, UPPDATERING I MENYER, TILLÄGG AV WIDGETS MED MERA. OCH DETTA HAR JAG ARBETAT MED UNDER DEN SENASTE TIDEN FÖR TYLÖMARKSKONCERNENS WEBB. DEN BESTÅR AV TRE OLIKA WEBBSIDOR FÖR DERAS BOLAG INOM KONCERNEN; TYLÖMARK HOLDING, TYLÖMARK TRÄDGÅRD OCH MASKINEN I STOCKHOLM.

 
Jag arbetar som webbredaktör för Tylömarkskoncernen och hjälper dem med att skapa sidor, Content och innehåll samt uppdateringar på deras tre webbsidor. Där ändrar jag till exempel foton, texter, menyer och widgets samt skapar nya sidor med mera när det behövs.

Då Maskinen i Stockholm tidigare inte haft någon webbsida alls utan endast en Facebooksida var det nu dags att ta fram en sida inom koncernsidan till dem. I adminpanelen i WordPress skapade jag en ny startsida och flera undersidor, så som tjänster med undersidor, uthyrning, om oss och kontakt med flera.

  

WordPress Multisite

Tylömarks.se är en webbplats skapad av webbyrån Triggerfish i wordpress, en så kallad multisite med subsites. WordPress Multisite är en funktion som skapar ett “nätverk” av undersidor inom en enda instans av WordPress. Detta nätverk delar ett filsystem, en databas och är vanligtvis varianter av samma domän och det är en typ av multisites med underdomän (site.domain.com). Detta underlättar då vi redigerar alla tre sidor från en och samma instans. 
 

Uppdatering av Widgets med bild och text i WordPress på Maskinens startsida.

 

Redigering av sidan “Tjänster” pågår i WordPress adminpanel.

 

Har du frågor om en extern webbredaktör är du välkommen att höra av dig via e-post charlotta@tilder.se!
//Charlotta Tilder

 

No Comments

Post A Comment

Verifierad av MonsterInsights